Deze website maakt gebruikt van cookies. De overheid verplicht ons u daarover te informeren. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, geeft u aan akkoord te gaan met het gebruik van cookies.
Click hier voor meer informatie. Click op deze boodschap om deze te verbergen.
Niet aangemeld
Top
"Samen met God ben je altijd in de meerderheid."
RSS

Wat is de Christengemeente Maaseik?

De Christengemeente Maaseik (CGM) is een christelijke kerk, die in 2004 is gestart. De kerk is gebaseerd op geloof in de bijbel als het Woord van God. De gemeente is aangesloten bij VVP, het Verbond van Vlaamse Pinkstergemeenten. Als zodanig maakt de kerk deel uit van de door de overheid erkende Evangelische eredienst. De samenkomsten van deze kerk zijn informeel van karakter.

Eigentijds

We willen een eigentijdse kerk zijn, waarbij authenticiteit en integriteit belangrijk zijn. Wij geloven in de eerste plaats in het belang van een levende relatie met God, in de kracht van de Heilige Geest. De bijbeluitleg is traditioneel, maar niet fundamentalistisch. We willen de bijbel laten spreken met respect voor het karakter en de cultuur, waarin deze geschriftenbundel tot stand is gekomen.

Aanbidding

De bedoeling van de gemeente

Spreekt dit profiel u aan? We maken graag eens kennis met u. U kunt ons contacteren via het contactformulier op deze website, of door een van onze samenkomsten te bezoeken.