Deze website maakt gebruikt van cookies. De overheid verplicht ons u daarover te informeren. Als u doorgaat met het gebruik van deze site, geeft u aan akkoord te gaan met het gebruik van cookies.
Click hier voor meer informatie. Click op deze boodschap om deze te verbergen.
Niet aangemeld
Top
"Samen met God ben je altijd in de meerderheid."
RSS

Op deze pagina vindt je informatie over preken die zijn opgenomen. Alle preken worden sinds Mei 2012 digitaal opgenomen en zijn verkrijgbaar als MP3 bestand. De meest MP3 bestanden kunnen worden gedownload van deze site door gemeenteleden en degenen, die daarvoor toestemming hebben aangevraagd.

Als er bij een preek niet een link "downloaden" staat, maar "bestellen", dan is de preek niet on-line beschikbaar. Je kunt deze dan bestellen via de contactpagina door deze link te volgen.

Om deze pagina te gebruiken, moet je jezelf eerst aanmelden. Als je nog geen gebruikersnaam hebt, moet je jezelf eerst registreren.

In principe blijven preken zolang mogelijk online beschikbaar. Indien de preken teveel ruimte op de webserver gaan innemen, worden oude preken van de website verwijderd. Je kunt ze dan nog wel aanvragen door op de link "Bestellen" te clicken. Je wordt dan naar de contactpagina geleid, waar je de preek kunt bestellen. De preek wordt dan per e-mail als MP3-bestand naar je gestuurd.